2013. november 25., hétfő

Kék takaróA kék szín az ég és a tenger színe. Békét, nyugalmat és komolyságot szimbolizál. A világoskéké a béke, a sötétkéké a komolyság, és a virágoké a szeretet.19 megjegyzés:

 1. Új takaró?????? óóóóó! Annyira szép és meleg és otthonos!!!!! Az öltésminták is mesések!

  VálaszTörlés
 2. Igen, sugárzik a béke, a nyugalom, a megfontoltság. Mennyi munka, kitartás....csodálatos!

  VálaszTörlés
 3. Vhogy az a mondás jutott az eszembe, hogy a lényeg mindig az apró betűs részben van! Nnna hát itt is: az apró részletek varázsoltak el engem! Nagyon-nagyon szép és meleg...mmmmm...kinézek az ablakon és éppen szállingózik a hó....brrrrr....hideg van. Tegnap éjjel alig tudtam elaludni, mert azt hittem leviszi a tetőt a szél-de jó lett volna egy ilyen pihe-puha takaróba bebújni...akkor nem pislogok még éjjel fél egykor is... :))))

  VálaszTörlés
 4. Ennek valaki nagyon fog örülni. Csudaszép!

  VálaszTörlés
 5. Csodaszép! Valahogy olyan megnyugtató!

  VálaszTörlés
 6. Szia , köszönöm, hogy rendszeresen bekukkantasz a blogomba mindig hagyva pár kedves szót. Neked és családodnak békés ünnepeket kívánok!

  VálaszTörlés
 7. Boldog új évet Isten áldásával!

  VálaszTörlés
 8. Milyen harmonikus vásznak amit takaróként egyesültek!Valóban a béke,a melegség,a nyugalom és a hihetetlen otthonosság árad belőle!

  VálaszTörlés
 9. De megnézném kiterítve milyen.:)Nagyon szép így is.

  VálaszTörlés
 10. Szeretettel invitállak egy játékra, ha van időd-kedved. Nézz be hozzám, ha gondolod, ott láthatod majd, miről van szó! :)
  A takaró mesés!!
  http://modest-home.blogspot.hu/

  VálaszTörlés