2012. március 19., hétfő

Ruháim végigkísérik lépteimet...
Legeslegszebb tanulmányi és szakmai élményeim a ruháimmal kapcsolatosak. 
Tavaszi tulipántos szoknyámat ujjatlan felsőrészével és egy emlékfoszlánnyal fényképeztem le. Mert itt a tavasz, és várom már a kirakódó vásárokat.

Bandi Kati zsinóros ruhái ihlettek


Marosvásárhelyen Bandi Kati műhelyében jártam egyszer. Olyan szépek voltak a zsinórral díszített ruhái... Vágytam én is egyre. Megvettem a zsinórokat, terveztem, varrtam, és ruhatáram egy színházba járó   darabbal gazdagodott. 
Varrógépes keresztszemes képem üzenete:  szeretek varrni...
Szeretek varrni...

Ha elkészítenéd ...9 megjegyzés:

 1. Nagyon kedves vagy, hogy "közelebb hoztad" a varrógépet! :)

  VálaszTörlés
 2. Beautiful fabrics! I like the sewing machine embroidered!
  Silvia

  VálaszTörlés
 3. Legszívesebben rögtön a varrógép elé ülnék, és zsinóros ruhát varrnék magamnak. Csodaszép! "Jobb híján" a varrógépes keresztszemest készítem le, és díszíti majd varrósarkom, ha egyszer végre elkészül...
  Köszönöm.

  VálaszTörlés
 4. Ó,odavagyok az ilyen ruhákért!!!!!És te varrtad!!!!Le a kalappal! Nekem sajnos meg kell vennem,ha ilyet szeretnék hordani.
  A varrógépes kis kép olyan mesebeli!Mesekönyvből való!Ha megvarrnám?.....:)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon örülök, hogy Rád találtam, illetve Te rám. Gratulálok a szép blogodhoz. Nagyon szépek ezek a ruhák, és nagyon helyes ez a varrógépes kis kép. Mit jelent: "Ha elkészítenéd...." bejegyzések?

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm kedvességed Margom. Ha elkészítenéd, azt jelentheti, hogy a minta leszámolható, elkészíthető a fénykép alapján. Minden jót!

  VálaszTörlés