2012. március 19., hétfő

Ruháim végigkísérik lépteimet...




Legeslegszebb tanulmányi és szakmai élményeim a ruháimmal kapcsolatosak. 
Tavaszi tulipántos szoknyámat ujjatlan felsőrészével és egy emlékfoszlánnyal fényképeztem le. Mert itt a tavasz, és várom már a kirakódó vásárokat.









Bandi Kati zsinóros ruhái ihlettek


Marosvásárhelyen Bandi Kati műhelyében jártam egyszer. Olyan szépek voltak a zsinórral díszített ruhái... Vágytam én is egyre. Megvettem a zsinórokat, terveztem, varrtam, és ruhatáram egy színházba járó   darabbal gazdagodott. 
Varrógépes keresztszemes képem üzenete:  szeretek varrni...




Szeretek varrni...





Ha elkészítenéd ...



9 megjegyzés:

  1. Nagyon kedves vagy, hogy "közelebb hoztad" a varrógépet! :)

    VálaszTörlés
  2. Beautiful fabrics! I like the sewing machine embroidered!
    Silvia

    VálaszTörlés
  3. Legszívesebben rögtön a varrógép elé ülnék, és zsinóros ruhát varrnék magamnak. Csodaszép! "Jobb híján" a varrógépes keresztszemest készítem le, és díszíti majd varrósarkom, ha egyszer végre elkészül...
    Köszönöm.

    VálaszTörlés
  4. Ó,odavagyok az ilyen ruhákért!!!!!És te varrtad!!!!Le a kalappal! Nekem sajnos meg kell vennem,ha ilyet szeretnék hordani.
    A varrógépes kis kép olyan mesebeli!Mesekönyvből való!Ha megvarrnám?.....:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon örülök, hogy Rád találtam, illetve Te rám. Gratulálok a szép blogodhoz. Nagyon szépek ezek a ruhák, és nagyon helyes ez a varrógépes kis kép. Mit jelent: "Ha elkészítenéd...." bejegyzések?

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm kedvességed Margom. Ha elkészítenéd, azt jelentheti, hogy a minta leszámolható, elkészíthető a fénykép alapján. Minden jót!

    VálaszTörlés