2012. június 14., csütörtök

Fekete tulipánok


Kékmadár kiállítását szeretném ma megnézni. Ruhatáramban a fekete tulipánokat találtam alkalomhoz illőnek. Ezeket a kis tulipánokat Adonyi Kata ihletésére varrtam már több mint 10 éve .
Ma reggel Krizantám is feketében gondolkodott. Ő fehérrel bolondította a klasszikus feketét, én pedig ciklámen felé hajló bordóval. 







Tudni kell ezekről a tulipánokról...és még 3  másikról


...hogy bárki megvarrhatja őket, de akkor is Adonyi Katáé lesznek.

Ugyan ezt érzem Kismadár tulipános szoknyáival kapcsolatban is. Annyira bájosak. Ruhatáram ékessége egy ilyen eredeti régi példány ( amikor még gyönyörű damasztokkal tudott Krisztina dolgozni). Ő is sikert arat  évről-évre kis tulipánjaival. 

Niki tulipánjait is kedvelem. Minden vásáron megkeresem "őket" ( mostanában nem találom, de sebaj a virtuális világban ott vannak), és mindig megcsodálom Niki energiáit. 

És végül, de nem utolsó sorban, a legkedvesebbek Andi tulipánjai. Azért mert Ő nemcsak tulipánokkal, hanem a barátságával is megajándékozott sok-sok évvel ezelőtt.


Kismadáré
Nikié
Andié


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Jó pár évvel ezelőtt érkeztem   Budapestre, nem egyedül, hanem a ruháimmal. Egy erdélyi magyarokat támogató hivatalba ( igen kirívó, avantgárd stílusú ruhában) mentem  támogatást kérni, a továbbtanulás reményében. És sikerült, tanulhattam itt is, Budapesten...


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++